5 kardeşe acı veda: Tabutları yan yana sıralandı, helallik alınmadı
Evde tek başlarına olduğu sırada çıkan yangın sonucu hayatını kaybeden yaşları 1 ve 5 arasında değişen 5 kardeş, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kardeşlerin tabutları yan yana konulurken, namazı kıldıran imam çocukların günahsız olduklarını belirterek helallik aldırmadı.
Selçuk ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde, Aras Bulut (1), Masal Işık (2), Aslan Miraç (3), Funda Peri Akcan (4) ve Fadime Nefes (5) adlı 5 kardeşin, evde çıkan yangın sonucu ölmesi tüm Türkiye’yi üzüntüye boğdu.
Kağıt toplayarak ve hurda satarak geçimini sağlayan anne Melisa Akcan’ın, çocukları eve kilitleyip hurda satmaya gittiği, bu sırada elektrik sobasının devrildiği ve yangının bu şekilde çıktığı öğrenilmişti.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Basit önlemlerle çocukları hastalıklardan korumak mümkün
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü: ‘WTM London, Marmaris’in Ana Pazarı Olan İngiltere İçin Büyük Önem Taşıyor’
Holident Diş Kliniği, WTM London’da Sağlık Turizminde Türkiye’yi Temsil Etti
Meteoroloji Açıkladı: Muğla’da 5 Kasım Çarşamba Günü Hava Nasıl Olacak?
FTSO Başkanı Osman Çıralı, ‘Fethiye’nin adını dünyaya duyurmaya kararlıyız’
Kavaklıdere'de 9'uncu toplu konut için temel atıldı