4 BÖLÜMDE BİN 820 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM GÖRECEK

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi'nde, bu öğretim döneminde bin 820 öğrencinin öğrenim göreceği kaydedildi. Bu hafta itibariyle fakülte öğrenime başlarken, 4 bölümün yer aldığı eğitim kurumunun bir bloğu ise hayırseverlerin desteği ile tamamlanması hedefleniyor.

  • 8914
4 BÖLÜMDE BİN 820 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM GÖRECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi bünyesinde bulunan Ekonomi Finans, İşletme, Turizm İşletmeciliği ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde bin 820 normal ve ikinci öğretim öğrencisi eğitim hayatını sürdürecek. Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar, geçtiğimiz yıllarda 3 bölümün mezun verdiğini belirterek; bu yıl Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümündeki öğrencilerin diplomalarına kavuşacağını söyledi.

ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK BÖLÜMÜ İLK MEZUNLARINI VERECEK

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar yaptığı açıklamada, “Fethiye İşletme Fakültemizde 4 bölümde normal ve ikinci öğretim olmak üzere bin 820 öğrencimiz aktif olarak eğitim öğretimine devam etmektedir. Fakültemiz bünyesinde Ekonomi Finans, İşletme, Turizm İşletmeciliği ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümleri bulunmaktadır. Geçen yıl 3 bölümümüzden mezun verdik. Bu yıl Allah izin verirse Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünde de mezun öğrencilerimiz olacak. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında fakültemizdeki bölümlerde öğrenim gören normal ve ikinci öğretim öğrencileri mezuniyet sevinci yaşayacak. Yeni öğretim dönemine bu hafta itibariyle başladık. Öğrencilerimiz ders görmek için geliyor. Fethiye ülkemizin cennet köşelerinden birisi, hepsi memnun bu yüzden hiçbirinin sıkıntısı yok” dedi.

BARINMA SORUNU

Açıklamasını sürdüren Gavcar, “Yeni gelen öğrencilerimizin kalma sorunu var. Bildiğiniz gibi kiralar biraz yüksek. Kredi Yurtlar Kurumu’nun inşaatı bittiği zaman bu sorunları aşacağız. Fakültemiz her geçen yıl fakültemiz büyüyor. Önümüzdeki yıllarda yeni bölümlerin açılması ile öğrenci sayımız daha da artacaktır. Öğrencilerimizin yetişmesi, ülkemizin kazanması adına emek harcıyoruz. Türkiye’nin genç, dinamik, yetişmiş bireylere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

YARDIMSEVERLERİN DESTEĞİ BEKLENİYOR

Prof. Dr. Erdoğan Gavcar açıklamasını şöyle tamamladı: “Yarım kalan bloğun tamamlanması adına yerel yönetimler, meslek odalarımız ve rektörümüz ile birlikte tamamlamaya gayret edeceğiz. Buraya katkı sağlayan yardımseverlerin isimlerini verip, kısa sürede bitiririz. Çünkü ilçemizdeki diğer fakültelerin ve meslek yüksekokullarının da sınıfa ihtiyaca var. Hayırsever vatandaşlarımız fakültemiz ya da meslek odaları ile irtibata geçebilirler. Şu zamana kadar destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Bakmadan Geçme