3'lü Masa'nın İlk Konuğu Hikmet Selçuk oldu

3'lü Masa programı FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla başladı. 

  • 971

Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu programın ilk konuğu Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk oldu. Gazeteciler Sedat Ünal, Emrullah Gök, Gürhan Cengiz'in sorularını cevaplandıran Hikmet Selçuk, “Birilerinin artık elini taşın altına koyması lazım, bu yüzden aday oldum” dedi. 

Her hafta Perşembe günleri Saat 20.00’de Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlara gelecek olan 3’lü masa programının ilk konuğu Ak Parti Belediye Meclis Üyesi, Belediye Başkan Aday Adayı, Turizmci Hikmet Selçuk oldu. Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi köşe yazarı Sedat Ünal, Ayyıldız Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz’in sorularını cevaplandıran Hikmet Selçuk, gördüğü yanlışlar üzerine aday olduğunu belirtti. 

3'lü Masa'nın İlk Konuğu Hikmet Selçuk oldu

“Birilerinin artık elini taşın altına koyması lazım”
Selçuk,  şimdiye kadar yapılan belediye başkanlığı gibi başkanlık yapmak istemediğini belirterek “Yani ben makamımda oturup gelenlere çay kahve ısmarlayan, gelen sanatçı ile fotoğraf çekineyim, birilerini misafir edeyim tarzında olamam. Amacım Fethiye'de birilerinin artık elini taşın altına koyması lazım. Ben belediyeciliği çok iyi bildiğimi söylemiyorum. Benim bildiğim bir şey var. Bu iş bu şekilde olmaz, bu şekilde yapılamaz” dedi. 

Belediye Başkanının ekibini çok iyi kurması gerektiğini belirten Selçuk “İyi ekibi kurmak lazım, iyi ekip üretim olmaz, yürütemezsiniz. Benim belediyede gördüğüm en büyük sıkıntı odur” ifadelerini kullandı. 

3'lü Masa'nın İlk Konuğu Hikmet Selçuk oldu

“Körfezi temizlettireceğim”
Gazetecilerin Fethiye Körfezi’nin durumu hakkındaki sorusuna da cevap veren Selçuk “Seçim zamanı ben körfezi temizleyeceğim, körfezi cam gibi yapacağım diye konuşuluyor. Ben yalan atmak istemiyorum. Ben yapamam. Oyle bütçem yok. Ama yaptırtırım. Körfez temizliği için Ankara’da yatar kalkarım. Kendi işim gereği çok Ankara’ya gidiyorum. Seydikemer Belediye Başkanı şuan Vekil olan Yakup Başkanı çok orada gördüm. Seydikemer’in işleri için takip için oradaydı. Yani şimdi siz burda oturmakla, burda belediye Başkanlığı oturmakla makamı beklemekle iş yaptıramazsınız” dedi. 

Birçok projesini 3’lü Masa’da anlatan Hikmet Selçuk, Fethiye’nin il olması gerektiğini fakat Kaymakamlık binasına sadece valilik yazmakla bunun doğru olmayacağını belirtti. Selçuk “Burada memur gelmek istemiyor. Burada kalacak yeri yok. Sorunları çözmeden, Fethiye’yi hazırlamadan il olmak pek doğru değil. Ama il olma konusu gündeme geldiğinde tabiî ki Fethiye il olsun” ifadelerini kullandı. 

“Yusuf Çaylı’da konuk olacak” 
3’lü masa programının ilk konuğu Hikmet Selçuk olurken 26 Ekim Perşembe günü ise konuk Ak Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı olacak. Çaylı’da Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu programda Gazeteciler Sedat Ünal, Emrullah Gök, Gürhan Cengiz’in sorularını cevaplandıracak.

Bakmadan Geçme