29 KASIM KONFERANSA DAVET

29 Kasım Salı günü saat 19.00'da Özer Olgun Kültür Merkezi'nde 'Yeni Dünya Düzeni Ve Türkiye' adı altında konferans düzenlenecek.

  • 1105
29 KASIM KONFERANSA DAVET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yörük Türkmen Derneği, Yerel Tohumlar Derneği ve Fethiye Ziraat Odası katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi’nde konferans düzenlenecek. Programla ilgili Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter açıklamalarda bulundu.
KIVRAK, “HERKESİ BEKLİYORUZ”
Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak, “Fethiye Belediyesi Özel Olgun Kültür Merkezinde yapacağımız konserimiz var. Fethiye Ziraat Odamız, Yerel Tohum Derneğimiz var. Zaten bu üç kuruluşta, milli üretimi, tarımı, toprağı, doğayı koruyan yaşatan bir görüşü var. Bu görüş doğrultusunda yazarımız Banu Avar’dan dünyayı dinleyeceğiz. Dünya ne yapmak istiyor, nereye gidiyor, Türkiye üzerinde emeller nelerdir? Bütün bunları dinleyeceğiz. Bizde dilimiz döndüğünce ülkemize anlatmaya çalışacağız. Herkesi bekliyoruz” dedi. 
KARAYİĞİT,” ÇİFTÇİLERİMİZİ VE GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ”
Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “Bizim burada bulunma sebebimiz, üç örgüt olarak geçmiş zamandan beri yerel tohumlarımız, atalık tohumlarımıza çalışmalar yapıyoruz. Banu Hanım’ın söylediklerine katkıda bulunmak istiyoruz. Çiftçilerimizi ve gençlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
YETER,” KONFERANS DÜZENLİYORUZ”
Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter, “29 Kasım Salı günü saat 19.00’da Fethiye Belediyesi Özel Olgun Kültür Merkezinde gazeteci- yazar Banu Avar ve araştırmacı gazeteci yazar Ramazan Kıvrakla bir konferans düzenliyoruz. Fethiye Yerel Tohumlar Derneği, Fethiye Ziraat Odası ve Yörük Türkmen Derneğinin katkılarıyla bu konferans gerçekleşecek. Özellikle gençlerin katılımını önemsiyorum. Yenidünya düzeni içinde Türkiye’nin durumu hakkında çok önemli bilgiler alacağız. Hepinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme