2 kardeşin ölümüne arabaya giren arı sebep oldu
Geçtiğimiz gün meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kazanın nedeni belli oldu. İddiaya göre, aracın içine giren bir arı çocuklarda paniğe yol açtı ve bu da sürücünün kontrolü kaybetmesine neden oldu.

Rize'de geçtiğimiz gün meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada arabanın içeriye giren arı nedeniyle kontrolden çıkarak kaza yaptığı öğrenildi.
Kaza önceki gün saat 17.00 sıralarında Rize'nin Çayeli ilçesi Büyüktaşhane Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kurban Bayramı için gittikleri memleketleri Artvin'in Yusufeli ilçesinden Rize'ye dönmek üzere yola çıkan H.A. idaresindeki hafif ticari araç, refüje çarpıp yan döndü.
Kazada aracın arka koltuğunda bulunan M. Aşçi (13) ve ablası A. Aşçi (20) olay yerinde hayatını kaybederken, yine arka koltukta bulunan bir diğer kardeşleri S.A. ile şoför baba H.A. ile ön yolcu koltuğunda oturan anne M.A. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Bakmadan Geçme





