2 bin kişilik imece usulü iftar

Kargı Mahalle Muhtarlığı ve Kargı Mahallesi Geliştirme, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği öncülüğünde mahalle sakinleri tarafından imece usulü iftar yemeği düzenlendi.

  • 736

Bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programında yaklaşık 2 bin kişilik yemek kazanlarda kaynarken, mahalle muhtarı Cafer Söğüt, bu programı ilerleyen yıllarda daha geniş ve daha kapsamlı yapacaklarını belirtti.

Fethiye’nin Kargı Mahallesinde mahalle sakinlerinin ve hayırseverlerin katkıları ile imece usulü iftar yemeği düzenledi. Kargı Şehit Refik Cesur İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Turgay Öztürk, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve mahalle muhtarlarının yanı sıra yaklaşık iki bine yakın vatandaş katıldı. 

İftar programına katılan herkese teşekkür eden Kargı Mahallesi Muhtarı Cafer Söğüt, “Mahalle halkımız arasında birliği, beraberliği, örf ve adetleri pekiştirmek adına seçimler sürecinde vaadim var idi. Fakat pandemi süreci araya girince bu vaadimizi gerçekleştirememiştik.  Ama şükürler olsun ki normal hayata döndük ve bu sözümüzü tutalım dedik. Geçen yıl ilkini yapmıştık ve şükürler olsun ki Allah bize bu yılda etkinliği yapmamıza müsaade etti.

Mahallemizin gelişmesi ve tanıtımı için faal durumda olan Kargı Mahallesi Geliştirme, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği yönetimiz ve azalarım ile bu kararı aldık ve halkımıza sunduk. Mahalle sakinlerimiz tarafından da bu düşüncemiz taktirle karşılandı. Şükürler olsun ki hava şartları da müsaade etti ve katılım da güzel oldu. İnşallah bu organizasyonu geleneksel hale getirecek ve her Ramazan Ayında düzenleyeceğiz”  dedi. 

İftar programına katılımın gayet güzel olduğunu aktaran Kargı Mahallesi Geliştirme, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeliha Günal da, katılımcılara ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme