16 EKİM'DE MEYDANLARDAYIZ

16 Ekim 2022 tarihinde, Ankara'da tüm eczacılar ve çalışanları ile birlikte ''Büyük Eczacı Mitingindeyiz'' sloganıyla duyuru yapıldı.

  • 629
16 EKİM'DE MEYDANLARDAYIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Eylül 2022 Cuma günü Ankara’da Türk Eczacıları Birliği çatısı altında 54 Eczacı Odası olarak ile birlikte 4. Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıya 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. K. Serkan Tekin'in de katıldığı Ankara'daki toplantıda, 16 Ekim 2022 tarihinde eylem kararı çıktı. 

Başkan Tekin “Tek ses ve güçlü bir iradeyle, eczacılık mesleğinin geleceğini kurtarmak için, öncelikle miting ve sonrasında eczanelerimizi kapatma da dâhil "Eylemlilik Süreci" ni planlıyoruz, Ankara’da Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve 54 Eczacı Odası ile birlikte 16 Ekim 2022 tarihinde BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ kararı çıkmıştır. Çıktığımız bu yolun mesleğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizde 32. Bölge Muğla Eczacı Odası ve üyeleri olarak Birliğimizin yanında olduğumuz herkese anımsatıyor ve 16 Ekim’de odamıza bağlı üyelerimiz ve çalışanlarımızla birlikte Ankara’da miting te olacağımızı kamuya bildiriyoruz. Tüm üyelerimiz ve çalışanlarımızın bizlere destek vermesini ve gerçekleşecek mitingimize katılımını için çağrıda bulunuyorum. İlaç Yokluklarına, Eczacıların Yok Sayılmasına, İlaç Fiyat Farklarına, Eczanelerdeki Ekonomik Çıkmaza, Kamu Eczanelerinin Hak Kayıplarına, Kontrolsüz Açılan Fakültelere artık dur diyoruz. Hep Birlikte Hep Birlikle” dedi

Bakmadan Geçme