15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Coşkuyla Kutlandı

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 7. Yıl dönümünde, Aziz Milletimizin Kahramanlık Destanının anlatıldığı ''15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü'' programı Milas'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

  • 651

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 7. Yıl dönümünde, Aziz Milletimizin Kahramanlık Destanının anlatıldığı ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’’ programı Milas’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.


Etkinlik kapsamında Kaymakam Mustafa Ünver Böke, protokol üyeleri ve vatandaşlar şehitlik ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından Ulu Cami’de öğle saatlerinde Mevlid-i Şerif okundu.


15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlamalarının Atapark Meydanında devam eden etkinlikleri Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua edilmesi, protokol konuşmaları, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmaları ile devam etti.

 
Programın devamında ise Cumhurbaşkanlığı 15 Temmuz Kronoloji Filmin Gösterilmesi, günü anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunması, video ve film gösterimi yapıldı.


Vatandaşların yoğun ilgi ile takip ettiği program, saat 00.13 de okunan selanın ardından sona erdi.
 

Bakmadan Geçme