1250'nci 'Hoşgeldin Bebek' Seti Başkan Karaca'dan

 Fethiye Belediyesi'nin 'Hoşgeldin Fethiyeli Bebek' sloganıyla Temmuz 2022'de başlattığı sosyal yardım projesi kapsamında, Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca 1250'nci aileye hediye setini bizzat teslim etti.

  • 500

Belediye’nin Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından dağıtılan yenidoğan paketinde biberon, zıbın, 0-3 aylık kıyafet, çorap, atlet, çanta, bebek bezi, battaniye, ıslak mendil, ajanda, tebrik kartı gibi malzemeler yer alıyor. Proje kapsamında, Fethiye Belediyesi’nin resmi internet sitesinden ya da çağrı merkezi üzerinden talepte bulunan ailelere yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor.

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’den yeni dönem adayı Alim Karaca, belediyeye başvuran Çatalarık mahallesinden Elif ve Ramazan Kurt çiftinin minik oğlu Enes Asım için hazırlanan seti aileyi evlerinde ziyaret ederek bizzat verdi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca aileyi ziyaretinde; “Ben de kendisi esasen çiftçi, eşi öğretmen bir aile babası olarak, iki çocuğumuzu büyütürken pek çok sıkıntı çektiğimizi hatırlıyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamını hepimiz bir şekilde yaşıyoruz. Ekiplerimiz iyi bir araştırma yaparak, yeni bebekleri olan bir ailenin ihtiyaç duyabileceği temel malzemelerin bulunduğu bir set hazırladılar. 

Bugün genç anne babanın mutluluklarına ortak olmaya, onların heyecanını paylaşmaya geldik. ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi sosyal yönden sürdürülebilir ve ailelere katkı sağlayan, geleceğimiz olan çocuklarımız açısından önemli bir çalışmamız. Bu projeyle ailelere destek olmaya gayret ediyoruz. Şu ana kadar 1249 aileye yenidoğan paketlerini teslim etmiştik. Bugün de 1250’nci seti genç anne babaya vermek bana kısmet oldu. Bebeğimizin insanlığa, ülkemize, Fethiye’mize, ailesine hayırlı bir evlat olmasını, bahtının açık olmasını diliyorum” dedi.

Yenidoğan paketini Belediye Başkanı Alim Karaca’dan alan Elif ve Ramazan Kurt çifti  Enes Asım bebeğin ilk ihtiyaçlarının bulunduğu hediye seti için Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme