12 Adalar Tekne Kooperatifi'nden engellilere tekne gezisi

Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde eğitim gören 48 engelli birey 12 Adalar Kooperatif Başkanı Güven Altuğ'un girişimleri ile tekne gezisine çıkarıldı.

  • 486
12 Adalar Tekne Kooperatifi'nden engellilere tekne gezisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 12 Adalar Kooperatif Başkanı Güven Altuğ, Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde eğitim gören 48 engelli bireyi tekne turuna çıkardı. Tura çıkmadan önce engelli bireyleri tekne içerisinde Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Garnizon Komutanı Per. Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, oda ve STK temsilcileri ziyaret etti. Yoğun programı olduğu için engelli bireyler ile tekne turuna çıkamadığından dolayı üzüntülerini dile getiren Kaymakam Balcı. Gençlere 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın önemini anlattı.
Kaymakam Balcı yaptığı konuşmada “Bugün bizim için önemli bir gün. Bugün Kabotaj Bayramımız. Kabotaj Bayramı demek, bu karasularında Türk Egemenliği var demektir. Atam Gazi Mustafa Kemal Atatürk demiş ki “Burası Türk karasuları” o yüzden sizlere bu tekne gezisini düzenledik. Kabotaj Bayramınız kutlu olsun” dedi.12 Adalar Tekne Kooperatifi'nden engellilere tekne gezisi12 Adalar Tekne Kooperatifi'nden engellilere tekne gezisi12 Adalar Tekne Kooperatifi'nden engellilere tekne gezisi12 Adalar Tekne Kooperatifi'nden engellilere tekne gezisi

Bakmadan Geçme