100. Yıl Temalı sergi vals ile başladı

Milas Halk Eğitim Merkezi'nde Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında, ilk sergi açıldı. Açılışta sergilenen vals gösterisi ise etkinliğe katılanlardan tam not aldı.

  • 810
100. Yıl Temalı sergi vals ile başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas Halk Eğitim Merkezi’nde 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca üretilen el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği yılsonu sergilerinin ilki düzenlenen etkinlikle açıldı. Aynı zamanda hayat boyu öğrenme haftası etkinlikleri kapsamında açılan ilk sergide gerçekleştirilen vals, açılışa katılanlar tarafından çok beğenildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, açılışta yaptığı konuşmada Haziran ayı boyunca 12 sergi açmayı planladıklarını belirterek şunları söyledi: “İlçemizde ihtiyaç görülen yeterli sayıda başvuru oluşan her kursu açmak için gayretle ekibimizle birlikte çalıştık. Katma değer üreten işletmelerimizle, odalar ve sivil toplum kuruluşları ile iletişimimizi sürekli canlı tutarak isteklerini karşılıksız bırakmadık. Şuana kadar 12300 kursiyerimizin sisteme girişi yapılarak 485 kurs açılmıştır. Dönemin sonuna kadar 550 kurs ve 15.000 kursiyer hedefimize Allah’tan bir mani gelmez ise ulaşacağız. Bugün başlayan Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinleri ve şimdi burada açacağımız Giyim Teknolojileri ve Yağlıboya, Karakalem çalışmalarından oluşan Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı sergimiz hayırlı olsun.”

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ise, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında gerçekleştirilen sergide emeği geçen herkese teşekkür ederek, eğitimin ve hayat boyu öğrenmenin önemine vurgu yaptı. Kurdele kesiminin ardından sergi vals gösterisi ile başladı. Açılışa katılanlar sergiyi dolaşarak sergilenen ürünler ile ilgili bilgi aldı.

Bakmadan Geçme