100. yıl kutlamaları fener alayı ile taçlandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlama haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen fener alayı yürüyüşü ilçe halkının yoğun katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirildi.

  • 728
100. yıl kutlamaları fener alayı ile taçlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

100. yıl kutlamaları fener alayı ile taçlandıMuğla genelinde olduğu gibi Köyceğiz'de de gün boyu devam eden 100. yıl kutlamaları, akşam saatlerinde düzenlenen fener alayı ile taçlandı.

100. yıl kutlamaları fener alayı ile taçlandıFener Alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü başlamadan havai fişek gösterisi yapıldı.

100. yıl kutlamaları fener alayı ile taçlandı

Köyceğiz Hükümet Konağı önünde başlayan fener alayı yürüyüşüne katılan vatandaşlar, öğrencilerden oluşan bando eşliğinde Türk bayrakları ve meşalelerle korteje eşlik ettiler. Yürüyüş Atatürk Bulvarı boyunca Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Yürüyüş güzergahı boyunca çok sayıda vatandaş da evlerinin balkonlarından ve yol kenarlarından bayraklarla ve meşalelerle etkinliğe renk kattı.

100. yıl kutlamaları fener alayı ile taçlandıFener alayı Cumhuriyet Meydanı'na geldiğinde bandonun müziğine eşlik edildi. Ardından Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin gösterisi izlendi.

Köyceğiz’de bir haftadır dolu dolu kutlanan Cumhuriyet’in 100. yılı, son olarak gerçekleşen fener alayı ile taçlandı.

100. yıl kutlamaları fener alayı ile taçlandıFener alayı yürüyüşüne Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak’ın yanı sıra Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve Köyceğiz halkı katıldı.

Bakmadan Geçme