10 YAŞINDAKİ ENES'E KAMYONETİN ÇARPMA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah okula gitmek için yola çıkan 10 yaşındaki Enes Düldül, yolun karşısına geçerken kamyonetin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

  • 3021
10 YAŞINDAKİ ENES'E KAMYONETİN ÇARPMA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Değirmenyanı mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hisarönü Hüseyin Durmaz İlkokulu'nda okuyan 10 yaşındaki Enes Düldül, sabah okula gitmek üzere evden ayrıldı. Değirmenyanı mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Enes'e, A.B. (52) yönetimindeki 48 FZ 659 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuk yola savruldu. Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri küçük Enes'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgede yapılan incelemenin ardından küçük çocuğun cansız bedeni, Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü A.B. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sabah saatlerinde okula gitmek için yolun karşısında bekleyen küçük Enes'in bir anda koşarak karşıya geçmeye çalıştığı, o sırada yolda ilerleyen kamyonetin küçük Enes'e çarparak, metrelerce ileriye fırlattığı görülüyor.

Bakmadan Geçme