'PASPATUR OLD TOWN'DA FESTİVAL HAVASINDA ETKİNLİK

Fethiye'de yeni kurulan Paspatur Yaşam Derneği tarafından tarihi Paspatur çarşısına ilgiyi arttırmak, hareketli günlerine döndürmek amacıyla düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Festival havasında geçen geceye yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi.

  • 1488
'PASPATUR OLD TOWN'DA FESTİVAL HAVASINDA ETKİNLİK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Paspatur çarşısında yine coşku vardı. Paspatur Yaşam Derneği tarafından 'Paspatur Old Town' etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen geceye yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterdi. Yoğun canlılık getiren etkinlikte yöresel lezzetler ve tatlar, ev yemekleri, börekler, kahve ve alkol çeşitleri tanıtılıp satışa sunuldu. Etkinliklerle çarşıda yoğun bir kalabalığın yer aldığı gözlenirken, vatandaşlar festival havasında geçen gecede büyük keyif yaşadı. Yerli ve yabancı turistlerin cep telefonlarıyla bol bol görüntülediği müzik grupları da çarşıya renk kattı. Alkışlar tarihi çarşıyı sararken, değişik grupların sahne aldığı Paspatur çarşısında Masala Ritim grubu da özgün müzikleriyle turistleri coşturdu. Gecede ayrıca yerli ve yabancı turistler stantlarda tanıtılan farklı lezzetleri tatmanın mutluluğunu yaşadı.

Kahve standında farklı lezzetleri sunan Buse Akkaya, ''Ice coffee gibi farklı tatta kahvelerimiz var. Demleme kahvelerimiz çok beğeniliyor. Tadı da mükemmel. Hem sert kahve hem de yumuşak içimli bir kahve olan değişik kahvelerimizden içmek isterseniz biz buradayız'' dedi.


Paspatur esnafları da Paspatur Old Town etkinliklerinin tarihi Paspatur çarşısına büyük katkısı olduğunu ifade ederek; ''Bu etkinlikler çarşının tanıtımına çok büyük fayda sağladı. Buradaki canlılığı artık insanlar görüyor.İnşallah yeni etkinlikler de yapacağız. Seneye daha profesyonel daha düzgün, daha anlamlı etkinlikler yapmayı düşünüyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz'' diye konuştular.

 

Bakmadan Geçme