Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan geldi.
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri derneğini ziyaret etti.
Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen ve beraberindeki heyet Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile özel bir kurum ortaklığında, şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.
Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Eczacılar Odası tarafından şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.
Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve Dernek Yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.
Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesinde ikamet eden M.A. isimli şahsın sahte/kaçak alkol ürettiği bilgisi alındı.
Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik Afyonkarahisar gezisi organize etti. Fethiye ve Muğla’daki şehit ailelerinin yer aldığı program için katılımcıların Muğla il merkezinden uğurlandığı belirtildi.
12.12.2022 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman 93 yaşındaki Kore Gazisi Zeki Doğan Koreli’yi evinde ziyaret etti.
Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek olan ‘Hangisi Babası' isimli komedi türündeki oyun, 6 Aralık 2022 Salı günü saat 20.00'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde tiyatro severler ile buluşacak.
24 Kasım Öğretmenler günü olması münasebeti ile Fethiye Kaymakamı Alper Balcı bir mesaj yayınladı. Kaymakam Balcı mesajında, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği’ni’’ kabul edişinin yıldönümü olarak 1981 yılından bu yana büyük bir coşku ile kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile birlikte kalp krizi geçiren Kore Gazisi Zeki Doğan Koreli’yi ziyaret etti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında, Fethiye'de yaşayan İngilizler tarafından düzenlenen törenlerle de anıldı. Yaklaşık 150 İngiliz, tüm dünyada 11 Kasım günü gerçekleştirilen "I. Dünya Savaşı'nda hayatlarını kaybeden askerleri anma" törenini bu yıl Atatürk'ün ölümünün yıldönümü ile birleştirerek Ölüdeniz mahallesindeki Atatürk Anıtına çiçekler koyup, saygı duruşunda bulundu. Anma töreni sırasında bazı İngilizler gözyaşlarını tutamadılar.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84.yılı seneyi devriyesinde Muğla Valiliği uhdesinde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 10 Kasım 1. Büyük Tlos Kriteryumu bisiklet yarışları nefes kesti.
Uno Club Fethiye tarafından yapılan programda Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümünde 2 dakika boyunca saygı duruşunda duruldu.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü nedeniyle Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Avukat Ali Gönen açıklamada bulundu.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seydikemer’de düzenlenen törenle saygı ve minnetle anıldı.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla, Fethiye Beşkaza meydanı Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Perşembe günü Seydikemer Kaymakamlık hizmet binası Atatürk Anıtı önünde saat 08.45’de tören düzenlenecek.
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'üncü yılı nedeniyle mesaj yayımladı.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.
Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal’ın eşi İsmihan Ünal vefat etti.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Perşembe günü Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlenecek.
Muğla'nın Menteşe ilçesinde yüzyıllardır kullanılan baca sistemi, yağmuru ve rüzgarı kesecek biçimde yapılan dikdörtgen şekli sayesinde tütmeyi engellerken, karbonmonoksit gazından zehirlenmelerin de önüne geçiyor.
Bodrum’da oynanan Bodrumspor-Bandırmaspor maçının ardından soyunma odasına giden oyunculardan Isaac Tshikuna Tshibangu bir anda bayıldı ve dili boğazına kaçarak boğulma tehlikesi geçirdi.
İş İnsanı Mert Demir, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Emirbeyazıt Mahallesi'nde bulunan Gaziosmandereli Camii'nde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Akabinde Başkan Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na ziyarette bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya övgüler yağdı.