Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi Muhtar Çatal, 'Festival çok güzeldi'

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erirken Yeşilüzümlü Mahalle Muhtarı Cengiz Çatal, emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • 1035

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşil Üzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi’nde düzenlenen 13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi.
 
13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nde emeği geçen herkese teşekkür eden Yeşilüzümlü Mahalle Muhtarı Cengiz Çatal, “Festivalimizin 13.’sünü düzenledik.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çok güzel bir festival gerçekleştirdik. Katılım çok büyüktü herkes katıldı, uzaktan misafirlerimiz de geldi.

Yöremize faydaları çok büyük, yöresel sanatçılarımız herkesi eğlendiriyor. Davulumuz, zurnamız, esnaflarımız hepsi çok mutlu hepsi memnun. İnsanlar mutlu, bende bu durumdan çok memnunum. Gelen herkese çok teşekkür ederim. Yağmur, çamur demeden geldiler ve bizi ziyaret ettiler. Kaymakamımız, büyüklerimiz hepsi ziyaret etti. Herkese çok çok teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme