Seydikemer'de Fark Daha da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli'nin rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı günden güne açılıyor. Her gittiği mahallede partili partisiz herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi'nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada '2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz' dedi.

  • 551

 

Seydikemer'de Fark Daha da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanlığı için yapılan anketlerde birinci çıkan Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı, seçime son 2 gün kala daha da arttığı gözleniyor. Mahalle mahalle vatandaş buluşmaları ve mitingler gerçekleştiren Akdenizli’ye halk büyük destek gösteriyor. Seydikemer’in evladı olan, ilçenin yayla ve sahil mahallelerinde yaşayan vatandaşlar tarafından hem çok iyi bilinen hem de çok sevilen Akdenizli’ye partili partisiz herkes destek sözü veriyor. 

Seydikemer'de Fark Daha da Açılıyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Seçmen İletişim Merkezi tarafından Eşen Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katılan Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, vatandaşlara projelerini anlattı. Eşen Çayı Rekreasyon Projesinden Yöresel Ürünler Projesine, Kumluova-Karadere Günü Birlik Tesis’ten Hayvan Barınağına kadar birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini dile getiren Akdenizli, Eşenlilerden 31 Mart’ta destek istedi.

Seydikemer'de Fark Daha da Açılıyor

Akdenizli: “2 aydır Seydikemer’in her sokağını, her mahallesini kapı kapı dolaşıyoruz. 1 yıl önce yola çıkarken şunu demiştim. Benim mahcup olmam önemli değil. Bana inanan, güvenen insanlara karşı  mahcup etme Allah’ım demiştim. Demek ki mahcup olmamışız ki 2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Seydikemer’e 10 yılda yapılan hizmetlerden bahseden Akdenizli; “Biz 10 yılda Seydikemer’de neler yaptık şöyle bir hatırlayacak olursak: 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi sizlerin hizmetine sunuldu. Kaymakamlık ve Belediye Hizmet Binamız. Komşu ilçelerimizin bile imrenerek baktığı Belediye Hizmet Binamız. Çok yakında hizmete açacağımız Millet Bahçemiz. İçinde kütüphanesinin, kıraathanesinin, spor alanlarının olduğu çok güzel bir Millet Bahçesini, 1 ay sonra hizmetinize açacağız. Menekşe Mahallemizde 304 konut, 8 tanesi dükkan olan TOKİ Binaları, yaklaşık 2 ay sora hak sahiplerine teslim edilecek. 7 bölümden oluşan MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’na bir bölüm daha ekledik. Gelecek yıl 8 bölüm olarak öğrencilerimize hizmet verecek. Seydikemer’de içinde Çıraklı Eğitim Merkezinin de olduğu Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli attık. AK Parti Önceki Dönem Milletvekilimiz Hasan Özyer’den de Fen Lisesi sözünü aldık. Önümüzdeki süreçte Seydikemer’in okullarla ilgili bir sıkıntısı kalmıyor. Mehmet Günay Stadımızı yeniledik ve Seydikemerspor’umuz da şu anda çok iyi gidiyor. İnşallah bu yıl Bölgesel Amatör Ligine de çıkacağız. Seydikemer için çok önemli olan Adliye Binasında da sevindirici bir gelişme yaşadık. Dün itibariyle 9 tane mahkeme ve 1 tane Cumhuriyet Başsavcılığı olarak Resmi Gazetede yayınlandı. Seydikemer’imize hayırlı olsun. Haziran atamalarında da hakim ve savcılar atanacak. Bu şunu gösteriyor: Seydikemer’in devlet daireleriyle ilgili hemen hemen bir eksiği kalmıyor. 10 yılda bir buçuk milyon metre kare parke yapmışız. Devamında 654 kilometre asfalt yapmışız. 8 buçuk kilometre sıcak asfalt yapmışız. 6 buçuk milyon metre karede stabilize yol yapmışız. Yol ihtiyaçlarımızın tamamlandığını düşünüyorum ama burada özellikle eksiklerimizin olduğunu biliyorum. Mahalle yollarıyla ilgili muhtarımla da istişare halindeyiz.” dedi.

Seydikemer’de 31 Mart Yerel Seçimlerinde herhangi bir sıkıntının olmadığının altını çizen Akdenizli; “Ama biz güçlü bir oyla sandıktan çıkmak istiyoruz. 25’te 25 yapmak istiyoruz. 25 meclis üyeliğini de almak istiyoruz. Nasıl yapacağız? 1 oy meclis üyesi arkadaşlarıma, 1 oy bana, 1 oy da Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Aydın Ayaydın’a oy istiyorum sizlerden” dedi.

Seydikemer'de Fark Daha da Açılıyor

EŞEN’E İKİNCİ DÜĞÜN SALONUNU YAPACAĞIM”
Akdenizli konuşmasının devamında şunları söyledi; “Eşen’de ara yolların sıkıntısını biliyorum. Açılması gereken yolları açacağız. Asfaltlanması gereken yolları asfaltlayacağız.  Parke yapılacak yollar, parke yapılacak. Bunun da sözünü veriyorum. Eşen’de 31 Mart Yerel Seçimlerinde güçlü bir desteğe ihtiyacımız var. Ama şunu biliyorum Eşen kararını vereli 1 ay oldu. Önümüzdeki 5 yılda Seydikemer’in hizmetkârı olacağım inşallah. Kumluova’da 13 yıldan bu yana yapılmayan Domates Festivalini tekrar canlandıracağız. 18-19 Mayıs’ta düzenleyeceğiz. Sürpriz sanatçılar gelecek. Bir tanesinin ismini söyleyeyim. Onu da çok istediler. Bedia Akartürk Seydikemer’imize gelecek. 65 mahallemizden çok az bir mahalle kaldı Pazar yeri ve çok amaçlı düğün salonu olmayan. Onları da tamamladıktan sonra size söz veriyorum. Eşen’e ikinci düğün salonunu yapacağım.” 

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimlerine son 3 kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Akdenizli’yi seçim çalışmalarında Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Boğa, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, belediye meclis üyesi adayları, partililer yalnız bırakmadı.


 

Bakmadan Geçme