Özlem Aktaş'a geçmiş olsun ziyareti

2023 yılında Malezya'da yapılan dünya şampiyonasında 2. olan İşitme Engelliler Kadın Milli takımının golcüsü ve Muğla Sessizler Spor Kulübü lisanslı oyuncusu Özlem Aktaş, geçen ay nükseden sakatlığının ardından uygulanan tedavi programına bağlı olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ameliyat oldu.

  • 725
Özlem Aktaş'a geçmiş olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortopedi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası başarılı sporcuyu Muğla Sessizler Spor Kulübü Başkanı Ayşenur Çankaya, Başkan Yardımcısı Devrim Karakuş, Yön. Kur. üyesi Ramazan Günay ve Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mesut Yıldırım ziyaret etti.

Ziyarette konuşan heyet; Özlem’in uzun yıllar Muğla ve ülke sporuna hizmet edeceğini bu nedenle operasyonun daha önce de ilimizde ki onlarca sporcuyu tedavi eden Nevres hoca ve ekibine emanet ettiklerini ifade etti.

Milli sporcu Özlem’in ailesi ile de bir araya gelen heyette Kulüp başkanları Mesut yıldırım, Ayşenur Çankaya ve Beşkaza Platform başkanı Devrim Karakuş: “İlimizin üst düzey sporcularına gösterdiği yakın ilgiyi geçmişte motokros milli sporcularına, tek başpehlivanımıza yaptığı gibi Milli Gururumuz Özlem Aktaş’a da gösteren Prof Dr Nevres Hürriyet Aydoğan ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz”
 

Bakmadan Geçme