Nursel Özdemir' Down Sendromlular Farkındalık Gününde Emniyetle İşbirliği Yaptı

Nursel Özdemir Kurumlarında eğitim gören Down Sendromlu öğrenciler Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Bölge polisleriyle bir araya geldi. Öğrencilerin eğlendiği ve polis maskotunun eşlik ettiği eğlenceli günde öğrenciler polis arabalarıyla gezdiler. Sirenleri çalan öğrenciler, araçlardan anons yaptı.

  • 6182

Nursel Özdemir' Down Sendromlular Farkındalık Gününde Emniyetle İşbirliği YaptıNursel Özdemir Kurumlarında eğitim gören Down Sendromlu öğrenciler Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Bölge polisleriyle bir araya geldi. Öğrencilerin eğlendiği ve polis maskotunun eşlik ettiği eğlenceli günde öğrenciler polis arabalarıyla gezdiler. Sirenleri çalan öğrenciler, araçlardan anons yaptı.

Nursel Özdemir' Down Sendromlular Farkındalık Gününde Emniyetle İşbirliği Yaptı

Kurumların kurucusu ve psikolojik danışman Salih Dündar; Emniyet güçlerinin böyle anlamlı birgünde gelmeleri çocuklarımızı çok mutlu etti. Çocukların araçlara binmeleri, müzikli dans eşliğinde polis maskotu ve nostaljik ekip aracı ile bizleri de çocukluğumuza götürdüler. Yanımızda olmaları, ailelerin bunu hissetmesi çok önemli. +1 diyoruz. Çünkü bizden bir fazlalar. Downlu öğrencilerimiz için yapılan bu etkinlikte bizlere destek sağlayan tüm emniyet güçlerine teşekkür ederiz’ dedi. 

Öğrenciler fotoğraf çekiminin ardından yapılan ikramlarla günlerini dolu dolu yaşadılar.
 

Bakmadan Geçme