Fethiyespor, Muğlaspor ile hazırlık maçında karşılaştı: 1-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi 5.Grup'ta mücadele eden Muğlaspor ile hazırlık maçı oynadı. Mücadele 1-1 sona erdi.

  • 275

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 10.sırada bulunan Fethiyespor ile Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’un lideri Muğlaspor, hazırlık maçında Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Taktik denemek amacıyla farklı farklı kadrolar ile sahaya çıkan iki takım 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda futbolcular ve teknik direktörler hatıra fotoğrafı çektirerek dostluğa yakışır bu maç sonunda güzel bir hatıra bırakmış oldular. TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu karşılaşma ile birlikte 36.Hafta müsabakasında konuk olacağı Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor müsabakasının provasını yapmış oldu.

Fethiyespor, Muğlaspor ile hazırlık maçında karşılaştı: 1-1

Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor – Fethiyespor müsabakası 21 Nisan Pazar günü saat 15.00’te İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bulunan Bolluca Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Bursa bölgesinden B Klasman Hakemi Süleyman Soyutürk yönetecek. Soyutürk’ün yardımcılıklarını Uğur Başdaş ile Cem Mustafa Akpınar yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Hakan Ergin görev yapacak.

Fethiyespor, Muğlaspor ile hazırlık maçında karşılaştı: 1-1

Bakmadan Geçme