• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye'de Çiçekçilerde Anneler Günü Yoğunluğu Yaşanıyor

Fethiye'de Çiçekçilerde Anneler Günü Yoğunluğu Yaşanıyor

Fethiye'de, Anneler Günü sebebiyle çiçekçiler, yoğun günlerinden birini yaşıyor. Vatandaşlar, annelerine ve eşlerine hediye olarak çiçek almak için çiçekçilere akın etti. Yoğunluk nedeniyle çiçekçilerde hareketli saatler yaşanıyor.

  • 439

14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle annelerine ve eşlerine çiçek almak isteyen vatandaşlar çiçekçilerde yoğunluk oluşturdu. En çok gül ve buketi tercih eden vatandaşlar annelerini mutlu etmek için soluğu çiçekçilerde alırken, birçok vatandaş çiçeklerini şimdiden sipariş etmeye başladı. Çiçekçiler tarafından anneler gününe özel hazırlanan buketler, mevsim çiçekleri ve buketler en çok tercih ürünler oldu.

Fethiye'de Çiçekçilerde Anneler Günü Yoğunluğu Yaşanıyor

“Mevsim çiçekleri ve buketler rağbet görüyor”
Yunus Emre Çelik, “Şuanlık talepler oldukça çok. Genellikle çiçekler gönderiyoruz ama buradan da gelip alanlar çok oluyor. İnternet sitemizden çok sipariş geliyor. Bu sene daha iyi bir talep var. En çok talep edilen çiçekler mevsim çiçekleri ve buketler ama kalıcı olmasını düşünen insanlar daha çok saksı çiçeği istiyor. Buketler bir kaç gün durduktan sonra çöp olacaklar evet ama çiçeklerin kalıcı olmasını isteyenler saksı çiçeği alıp bir kaç ay evlerinde besleyebilirler. Onun için saksı çiçekleri veya yapay çiçekleri önerebiliriz. Şuanda huzurevlerine yoğun siparişimiz var. Evlere ve işyerlerinde ayrıca siparişler geliyor.”

Fethiye'de Çiçekçilerde Anneler Günü Yoğunluğu Yaşanıyor

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme