'Dogfest Türkiye 2018' Fethiye'de Yapılacak

29-30 Eylül'de Fethiye Belediyesi ve HAYED (Hayvan Destek & Eğitim Derneği) desteği ve 4P1K (4Pati 1 Kuyruk) Dergi Organizasyonu tarafından 'DOGFEST TÜRKİYE 2018' Fethiye'de yapılacak.

  • 1133
'Dogfest Türkiye 2018'  Fethiye'de Yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

29-30 Eylül’de Fethiye Belediyesi ve HAYED (Hayvan Destek & Eğitim Derneği) desteği ve 4P1K (4Pati 1 Kuyruk) Dergi Organizasyonu tarafından ‘DOGFEST TÜRKİYE 2018’ Fethiye’de yapılacak.

DogFest Türkiye adına bir açıklama yapan Cengiz Akbay, “29-30 Eylül tarihlerinde, Temizmama.com ana sponsorluğunda, Fethiye Belediyesi ve HAYED (Hayvan Destek & Eğitim Derneği) desteğinde, 4P1K (4Pati 1 Kuyruk) Dergi Organizasyonu ile yine Güney Ege’nin eşsiz ilçesi Fethiye’de gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yapılan açıklamada “Etkinliğimiz bu sene “4 Ekim Sokak Hayvanları Haftası” nedeniyle hem bu konuya dikkat çekmek hem de Sahipsiz hayvanlara nefes verebilmek amacıyla ve “Sahipsiz Köpekler” temasıyla gerçekleşecek. Ülkemizin dört bir tarafından gelecek hayvan severlerin katılımıyla, “DOGFEST TÜRKİYE 2018”, havyan severler ve köpek sahipleri için iki günlük dolu dolu, eğlenceli büyük bir aktivite olacak. Köpekler, çocuklar ve büyükler için hem eğlenceli hem eğitici hem de aktivasyon dolu bir etkinlik planladık. İlgi çekici görüntülerin oluşacağı eğlenceler, workshoplar, uzman tavsiyeleri, alışveriş, müzik, konserler, dans gösterileri, sahiplendirme, sürpriz ödüllü yarışmalar, çocuklar için yaratıcı drama etkinliği, gibi pek çok eğlenceli – eğitici aktivite ve çok daha fazlası “DOGFEST TÜRKİYE 2018”de “Festivalin 7’ncisi 20 Eylül Perşembe Günü Başlıyor” ziyaretçilerimizi bekliyor. Ayrıca, etkinliğimiz süresince Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu FCI 1-2-3-4-5-6-7-8 ve 10. Gruplar için kayıt ve ırk değerlendirme etkinliği yapacaktır. Etkinliğimizi ziyaret etmek ücretsizdir. Sadece yiyecek, içecek ücretleri ziyaretçilerimiz tarafından ödenecektir. Etkinliğimizin gelirlerini sahipsiz canlara nefes olabilmek için kullanacağız. Ziyaretçilerimiz, etkinliğimizde, stantlardan etkinliğimize özel imkanlarla ürünler satın alarak, evsiz can dostlarımıza destek verip yardım etme olanağına da sahip olacaklar. 29-30 Eylül’de (Cumartesi – Pazar) 2 gün boyunca, sizleri ve can dostlarımızı Fethiye Çalış Plaj Sporları Sahasında bekliyor olacağız” denildi.

 

Bakmadan Geçme