Çocuklar Sordu Başkan Akdenizli Cevapladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Simge Gazetesinin 2. baskısında Şehit Gürcan Akan İlkokulu 3-C sınıfı öğrencilerinin sorularını cevapladı.

  • 631

Çocuklar Sordu Başkan Akdenizli Cevapladı

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde çıkan Simge Gazetesinin 2.Baskısında Başkan Akdenizli’ye yer verildi.  Başkan Akdenizli, ilk olarak belediye başkanının görevleri sorusuna “Bu şehire, hemşehrilerimize en önemlisi siz gençlerin geleceğine yön veren bir makam olduğunu düşünüyorum.” cevabını verdi.

Çocuklar Sordu Başkan Akdenizli Cevapladı

SEVİMLİ DOSTLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Bir diğer soru ise sokak canlılarıyla ilgiliydi. Sokak canlıları hakkında projelerinin olduğunu belirten Başkan Akdenizli “Sevimli can dostlarımız için rehabilitasyon merkezi ve mini hayvanat bahçesi projemizi en kısa sürede gerçekleştirip, sokak canlılarımız için Avrupa standartlarında bir yaşam alanı oluşturacağız.” ifadesini kullandı.

Çocuklar Sordu Başkan Akdenizli Cevapladı

MARKA ŞEHİR SEYDİKEMER
Seydikemer Saklıkent kavşağında ki Başkan Akdenizli’nin, Seydikemer için hayallerim var yazılı afiş çalışmalarını gören öğrenciler Başkan Akdenizli’ye en önem verdiğiniz hayaliniz nedir sorusuna, “Seydikemer için çok hayallerim var. Seydikemer’de birinci olarak şehrin merkezinde yaşayan insanların daha çok sosyal aktive yapabileceği alanlar oluşturmaya çalışacağız. Şehir merkezinden geçen Eşen Çayını ıslah ederek kuracağımız setlerle, kanolarla gezebileceğimiz alanlar oluşturup çevresine de kafeler yaparak vatandaşlarımızın cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Seydikemer’i marka şehri haline getirmek için, çok hayallimiz var gerisi de sürpriz olsun.” cevabını verdi.

Ziyaretleri nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akdenizli, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğü ile çıkan Simge Gazetesini faaliyete geçiren Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur ve Şehit Gürcan Akan İlkokulu yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme