Başkan Akdenizli'den Anlamlı Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemerli çocuklara top sürprizi yaptı. Yeni toplarına kavuşan çocuklar, Başkan Akdenizli'ye teşekkür ettiler.

  • 263

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Belen Mahallesi ziyaretinde mahallede yaklaşık 10 çocuğun top oynadığını gördü. Çocukların eğlencesine ortak olmak isteyen Başkan Akdenizli, bu sırada çocukların toplarının patlak olduğunu gördü. Başkan Akdenizli, bunun üzerine çocukların oyunlarını doya doya oynaması için yeni toplar aldı.

10 yeni topla birlikte çocukların oyun oynadığı mahalleye giden Akdenizli, çocuklara sürpriz yaparak yeni topları hediye etti. Başkan Akdenizli’nin sürprizi karşısında çok mutlu olan çocuklar, teşekkür ettiler. Çocuklar yeni toplarıyla ilk oyunlarını Akdenizli ile oynadılar. Çocuklarla bir süre sohbet eden Akdenizli, çocukları Seydikemerspor’da futbol oynamaya davet etti.

“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDUM”

Kendi çocukluk yıllarını anımsayan Başkan Akdenizli “Zamanında biz de patlak topla çok futbol oynadık. O zamanlardaki koşulları göz önüne alarak, şimdiki şartlarda gençlerimize futbol topu hediye etmenin mutluluğunu yaşamaktayım” dedi.

Başkan Akdenizli, çocuklara bilgisayar, televizyon gibi alışkanlıklar başında vakit harcamamaları gerektiğini tavsiye ederek, “Seydikemer’imizin her mahallesine yeni spor sahaları yapmaktayız. Sizleri bu alanlarda görmek bizleri çok mutlu eder” diye konuştu.

“ÇOCUKLAR MUTLU İSE O ŞEHİR MUTLUDUR”

Başkan Akdenizli, mahalle sakinlerine ise “Unutmayalım ki bir şehirde çocuklar mutlu ise o şehir mutludur. Her zaman yanlarında olduğumu bilmenizi isterim” dedi.

 

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme